Τέμπη: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο μοιραίος σταθμάρχης
Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σωρεία αδικημάτων για τον θάνατο 57 ανθρώπων και τον τραυματισμό 181 επιβατών από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Ο μοναδικός προφυλακισμένος σήμερα για την τραγωδία των Τεμπών, ο 60χρονος Λαρισαίος σταθμάρχης, ζητά από τον εφέτη ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star στο βραδινό δελτίο ειδήσεων μετά το αίτημα στον εφέτη-ανακριτή του συνηγόρου υπεράσπισης του σταθμάρχη για άρση ή αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του ο αντεισαγγελέας Εφετών, διατύπωσε γνώμη στον εφέτη-ανακριτή, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εκδώσει σχετική Διάταξη με την οποία θα αποφασιστεί εάν θα κάνει δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης.
Λήγει το 18μηνο
Υπενθυμίζεται ότι την 1η Σεπτεμβρίου λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης του σταθμάρχη, ο οποίος κρατείται από το Μάρτιο του 2023 και εάν δεν υπάρξει κάποια άλλη δικαστική εξέλιξη, τότε θα πρέπει να αποφυλακιστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον επιθεωρητή του ΟΣΕ που είχε προφυλακιστεί, αντικαταστάθηκε η προσωρινή του κράτηση με κατ΄ οίκον περιορισμό και επιβολή εγγύησης 20.000 ευρώ.
Ο σταθμάρχης αντιμετωπίζει σωρεία αδικημάτων για τον θάνατο 57 ανθρώπων και τον τραυματισμό 181 επιβατών από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.