
Σαντιάγκο Έσε: Βασικός στην πρεμιέρα της Αργεντινής – Παίζει με Άλβαρες, Οταμέντι και Μπελτράν
Ο Σαντιάγκο Έσε θα είναι στους πρώτους 11 της Αργεντινής. Και…
Κατέκτησε το Conference League. Κέρδισε μια θέση στο Παρίσι με την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής. Τώρα φαίνεται πως κλείνει μια και στην 11άδα της. Και ποιος είπε ότι ο Σαντιάγκο Έσε δεν συνεχίζει να ονειρεύεται με τα μάτια ανοιχτά;
Οι Γκαούτσος που για να φτάσουν στο Παρίσι απέκλεισαν τη Βραζιλία, αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων το Μαρόκο. Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ σε αυτή την αντίστροφη μέτρηση ο άσος του Ολυμπιακού θα είναι στις βασικές επιλογές του Χαβιέρ Μασεράνο.
Και θα είναι παρέα με τον μεγάλο Νικόλας Οταμέντι. Τον Χουλιάν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι. Και τον Λούκας Μπελτράν που ο Ολυμπιακός τον στεναχώρησε στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ρούλι, Γκαρσία, Ντι Τσέζαρε, Οταμέντι, Σολέρ, Αλμάδα, Μεδίνα, Έσε, Ζενόν, Άλβαρες και Μπελτράν είναι οι επικρατέστεροι του «Χεφεσίτο» για αυτό το πρώτο ματς. Για την πρεμιέρα του Β΄ομίλου, αύριο στο Stade Geoffroy Guichard (16:00). Τέσσερις ώρες αργότερα για το ίδιο γκρουπ το Ιράκ αντιμετωπίζει την Ουκρανία.
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



