Ολυμπιακός: Στο φιλικό με την Νότιγχαμ το ντεμπούτο της νέας φανέλας
Ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσει τη νέα πρώτη εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 Αυγούστου.
Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα την δεύτερη και την τρίτη εμφάνιση ενόψει της νέας σεζόν 2024-25.
Πλέον, αυτό που μένει είναι να γίνει γνωστή η πρώτη εμφάνιση της ομάδας, στη χρονιά που συμπληρώνει 100 χρόνια.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα πρώτη εμφάνιση των Πειραιωτών θα κάνει… ντεμπούτο στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 Αυγούστου.
Να σημειωθεί πως, αυτή δεν θα είναι η επετειακή φανέλα, αφού θα παρουσιαστεί μια άλλη συλλεκτική, η οποία θα φορεθεί μόνο για ένα παιχνίδι κοντά στα γενέθλια των Πειραιωτών στις 10 Μαρτίου του 2025.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;
Οι Μορόν, Γαλανόπουλος και Μισεουί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά κρίνεται αμφίβολη.