Επιμένουν για Πινέδα στο Μεξικό: «Η μεταγραφή του στη Μοντερέι ίσως κλείσει το Σαββατοκύριακο»
Νέα σενάρια από το Μεξικό αναφέρουν ότι ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζουν τις συζητήσεις για τον Ορμπελίν Πινέδα, τονίζοντας πως η υπόθεση μπορεί να κλείσει μέχρι και την Κυριακή (21/07).
Ο Ορμπελίν Πινέδα από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι και σήμερα απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ στο Μεξικό με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το μέλλον του.
Ο μέσος της ΑΕΚ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Μοντερέι και πολύ υψηλές απολαβές, όμως έχει για αρκετά χρόνια συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.
Την Παρασκευή (19/07) ρεπορτάζ του «365Scores México» υποστήριξε πως ΑΕΚ και Μοντερέι έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Πινέδα. Οπως τονίζεται μάλιστα, η συμφωνία επιτεύχθηκε στα επτά εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα έξι εκατομμύρια ευρώ.
Από εκεί και πέρα, νέο δημοσίευμα από το Μεξικό τονίζει πως η Μοντερέι μπόρεσε τις τελευταίες ώρες να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις θετικά με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το «Multimedios Deportes» υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες είχαν θετικές επαφές όσον αφορά την υπόθεση του Μεξικανού χαφ, λέγοντας μάλιστα ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτάσεις που είχε κάνει η Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα ήταν αρκετά πιο κάτω από το ποσό που θα την έκανε να μπει σε σκέψεις πώλησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον 28χρονο από την Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.