
Ταβάρες: «Έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά ο σκοπός μου ήταν να μείνω στη Μαδρίτη»
Για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Έντι Ταβάρες.
Ένα από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στις μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια είναι ο Έντι Ταβάρες.
Μπορεί το φετινό καλοκαίρι ο σέντερ από το Πράσινο Ακροτήρι να λεφτασε πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση από τη Μαδρίτη, ωστόσο, ο Έντι Ταβάρες πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν προσφάτως τη συνεργασία τους για πέντε ακόμα χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
Ο Ταβάρες μίλησε στην ισπανική «La Provincia» για την επιλογή του να παραμείνει στη Ρεάλ ενώ αναφέρθηκε και στον παρτενέρ του στη θέση «5».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά ο σκοπός μου ήταν να μείνω στη Μαδρίτη και στην Ισπανία καθώς εκεί νιώθω άνετα και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να είσαι εκεί όπου η οικογένειά σου περνάει καλά.
Με τον Βινσέντ Πουαριέ είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι. Θα έχουμε και άλλα πεντάρια που είναι διαφορετικά από εμένα. Θα μπορούν να σουτάρουν περισσότερο από εμένα και θα βοηθούν σε άλλους τομείς.
Αν έρθει ο Ουσμάν Γκαρούμπα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί μπορεί να παίξει με εμένα και τον Ιμπάκα. Με την αμυντική του ικανότητα, μπορώ να αφοσιωθώ μόνο στο ζωγραφιστό και η δουλειά μου θα είναι πιο εύκολη. Βοηθάει πολύ με την ενέργειά του.
Θα ήταν μου ήταν πολύ δύσκολο να ματσάρω τον Σάντι Αλντάμα. Είναι ένας παίκτης με πολλούς πόρους. Δεν ήξερα πολλά για αυτόν καθώς έφυγε από το νησί για τις ΗΠΑ και ο κόσμος δεν μπορούσε να δει ποίος πραγματικά ήταν στην Ισπανία οπότε το κατάλαβαν στο NBA. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής Ισπανίας».
- Το 80% των πνιγμών στη θάλασσα σε άτομα άνω των 60 ετών
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα





