Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Παραλίγο αποφεύχθηκε τραγωδία στα Χανιά, όταν ένα 4χρονο παιδί κινδύνευε να πνιγεί σε πισίνα, αλλά σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην σωτήρια παρέμβαση του πατέρα του.
Πιο συγκεκριμένα, η γρήγορη αντίδραση και οι γνώσεις του πατέρα του παιδιού ήταν που απέτρεψαν τα χειρότερα το απόγευμα της Πέμπτης (18/07), όταν το αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου όπου διέμεναν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο πατέρας του ανήλικου, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, έβγαλε το παιδί από την πισίνα τελευταία στιγμή και αμέσως του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα ο τετράχρονος που είναι Ελληνοβρετανός να συνέλθει.
Στο νοσοκομείο το παιδί
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν την καλή του κατάσταση.
Ωστόσο, απόψε θα το κρατήσουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του.
Στο νοσοκομείο Χανίων αναστατωμένος βρέθηκε και ο παππούς του παιδιού, ενώ η μητέρα του έμεινε πίσω με το μωρό της οικογένειας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου