
Μοράτα: «Η εμπιστοσύνη του Ιμπραΐμοβιτς και του Φονσέκα με έκαναν να πάω στη Μίλαν»
O Άλβαρο Μοράτα μίλησε για τη μετακίνησή του στην Μίλαν.
Ο επόμενος επιθετικός της Μίλαν θα είναι ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο για να επιστρέψει στην Ιταλία, μετά το πέρασμά του από τη Γιουβέντους.
Ο Ισπανός φορ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τον έπεισαν να γίνει «ροσονέρι», επισημαίνοντας ότι οι Ιμπραΐμοβιτς και Φονσέκα του έδειξαν εμπιστοσύνη.
Οι δηλώσεις του Άλβαρο Μοράτα:
«Θέλω να είμαι σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, τη Μίλαν. Η αλήθεια είναι ότι στην Ιταλία πάντα με αντιμετώπιζαν με απίστευτο σεβασμό και ανυπομονώ να πάω εκεί για διακοπές και να παίξω ξανά ποδόσφαιρο.
Ήταν ένας απλός λόγος: η εμπιστοσύνη του Ζλάταν (Ιμπραχίμοβιτς), της ομάδας, του προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πρέπει να πάω διακοπές γιατί πρέπει να είμαι με την οικογένειά μου και το απολαμβάνω. Διαφορετικά θα πήγαινα αύριο στην προπόνηση. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου είναι μπροστά μου».
- Αυστρία: Κάθειρξη 15 ετών στον 21χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
- Ο Τραμπ θέλει χαρτονόμισμα των 250 δολαρίων με το πρόσωπό του
- Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Θα βοηθήσει ο καιρός για το πρώτο μπάνιο;
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο
- Από το «Made in China» στο «Made by China» – Η Κίνα κάνει εμπόριο
