Προς «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγείται η υπόθεση του Χοακίν Κορέα για την ΑΕΚ.
Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για απόρριψη της πρότασης της Ένωσης από την πλευρά του Αργςντινού επιθετικού, καθώς ο παίκτης της Ίντερ, προτιμά να παραμείνει στην Ιταλία.
Μάλιστα, το «inter-news.it», που έχει το ρεπορτάζ, αναφέρει επίσης πως ο Κορέα δεν πείστηκε από την πρόταση της ΑΕΚ, ούτε από προτάσεις που είχε από ομάδες της Αμερικής. Την ίδια ώρα τονίζει πως «ο Κορέα μέχρι σήμερα προτιμά να μείνει στην Ιταλία».
Τη σεζόν 2023/2024 ο Αργεντινός κατέγραψε 19 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μαρσέιγ όπου αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ligue 1 και Europa League.
Με κορυφαίο τον Γιάντσουκ, ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στον 3ο τελικό της Volley League ανδρών, έκανε το 2-1 στη σειρά και χρειάζεται μία νίκη για να σηκώσει το 22ο πρωτάθλημά του.