
Έκκληση του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας για λελογισμένη κατανάλωση νερού
«Το πρόβλημα με το νερό είναι γνωστό» δήλωσε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.
«Το πρόβλημα του νερού στην περιοχή μας είναι γνωστό σε όλους» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Μανώλης Δολιανίτης και εφιστά σε όλους τους δημότες να γίνεται λελογισμένη χρήση νερού και προσθέτει:
«Αυτή την περίοδο το πρόβλημα της ύδρευσης αλλά κυρίως της άρδευσης γίνεται ακόμα πιο έντονο αφού και οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και η επισκεψιμότητα στο Δήμο μας είναι μεγάλη και οι ανάγκες για πότισμα αυξημένες.
Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας να επιδείξουν την ανάλογη προσοχή στη χρήση του νερού και να αποφύγουν υπερβολές αποδεικνύοντας έμπρακτα την υπευθυνότητά τους.
Άλλωστε είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε και να περιφρουρήσουμε αυτό το πολύτιμο φυσικό αγαθό για να αποφύγουμε ενδεχόμενες διακοπές το μήνα Αύγουστο που η ζήτηση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση κάνοντας λελογισμένη χρήση νερού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και αναφέροντας άμεσα τυχόν διαρροές του δικτύου στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.
Με αυτές τις σκέψεις και με αυτή την προτροπή – παράκληση σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνεργασία (αλλά και για την κατανόηση) και εύχομαι σε όλους Καλό Καλοκαίρι».
- Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και των 388 καμερών παραβίασης ερυθρού σηματοδότη
- Πώς να επιλέξετε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής: Τι αξίζει πραγματικά να προσέχετε
- Στο επίκεντρο του ΔΣ της ΚΕΔΕ θεσμικές ρυθμίσεις και χρηματοδότηση των Δήμων
- Ηράκλειο: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδιο με πυροβολισμούς – Τρεις συλλήψεις μετά από αντικρουόμενες καταγγελίες
- Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες
- Ισπανία 2030: Ένα Μουντιάλ γεμάτο ερωτήματα