Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε έπειτα από 10 χρόνια από τον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον αποχαιρετά μέσω των social media των Πειραιωτών και τον ίδιο λίγη ώρα μετά να ευχαριστεί των ηγέτη των Πειραιωτών.
Μάλιστα, στο ποστάρισμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού σχολίασαν αρκετοί πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων ο Ροντινέι, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την καλή σχέση που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές.
«Άντε φίλε, σ’ αγαπάω. Όλα τα καλά μ@@@α, είσαι φοβερός», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.