Η Εθνική Ελλάδος μπορεί να νίκησε με ανατροπή το Πουέρτο Ρίκο στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη, έχασε ωστόσο (τουλάχιστον για την ώρα) τον Βασίλη Τολιόπουλο.
Ο γκαρντ του Άρη δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον ώμο ενώ του τοποθητήθηκε και πάγος.
Όπως έγινε γνωστό η διάγνωση για είναι κάκωση στο οπίσθιο μέρος της δεξιάς ωμοπλάτης, ενώ ο Τολιόπουλος θα υποβληθεί σε μαγνητική, μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη κάκωση στο οπίσθιο μέρος της δεξιάς ωμοπλάτης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία #HellasBasketball ???#PantaDipla
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.