
Τα απίθανο μπόνους που θα πάρουν οι Άγγλοι διεθνείς αν κατακτήσουν το Euro
Η Ομοσπονδία της Αγγλίας… σπάει τα ταμεία της και δίνει 17 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τεχνικό τιμ αν καταφέρουν να γυρίσουν με την κούπα του EURO στην πατρίδα τους
Την Κυριακή στον τελικό του EURO 2024 (14/7, 22:00, ΕΡΤ 1) η Αγγλία θα διεκδικήσει κόντρα στην Ισπανία την κατάκτηση της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με τα «Τρία Λιοντάρια» να θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το διαχρονικό σύνθημα «it’s coming home».
Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ωστόσο, θα έχουν ένα εξτρά κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου, αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας τους προσφέρει ένα πολύ μεγάλο οικονομικό μπόνους εάν γυρίσουν πίσω στη πατρίδα τους με το βαρύτιμο τρόπαιο.
Ειδικότερα, η FA θα μοιράσει συνολικά στην ομάδα το απίθανο ποσό των 17 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας του EURO, οι παίκτες θα μοιραστούν 11,5 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν. Ο 53χρονος τεχνικός, ο οποίος μετρά 13 σερί ματς αήττητος στη διοργάνωση θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 4.7 εκατ. ευρώ, ενώ γενναίο μπόνους θα πάρει και ο βοηθός του.
Το συνολικό ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί νέο ρεκόρ από την ομοσπονδία των Βρετανών, μιας και στο Μουντιάλ του Κατάρ έδινε σε περίπτωση κατάκτησης 15.4 εκατ. ευρώ.
Δείτε την ανάρτηση
England’s heroes will earn record bonus if they win Euro 2024 with one in line for £4m windfall
https://t.co/EluSwejQAB— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) July 12, 2024
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό