Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιουλίου στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας, σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.
Η φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε χαμηλή βλάστηση, περί τις 13:12.
Στιγμιότυπο από τη φωτιά στο σημείο
Στο σημείο ενήργησαν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, θέτοντας άμεσα την πυρκαγιά υπό έλεγχο, χωρίς να απειληθεί κάποια κατοικία.
Ωστόσο στο σημείο υπάρχουν πυκνοί καπνοί λόγω της φωτιάς που προκαλεί δυσχέρεια στους οδηγούς.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).