Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυσή του, με τη ομάδα χάντμπολ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Λούκα Βούγιοβιτς.
Ο Μαυροβούνιος πίβοτ αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στους Ερυθρόλευκους, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λούκα Βούγιοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος πίβοτ (11/4/2000, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.
Την περασμένη σεζόν (2023-24), ο Λούκα Βούγιοβιτς αγωνίστηκε στην Λόβτσεν (Μαυροβούνιο), με την οποία σημείωσε 20 γκολ, σε έξι ματς στη φάση των ομίλων του EHF European League. Επίσης, έχει φορέσει και τις φανέλες της Μέταλουργκ (Βόρεια Μακεδονία) και της Κόπερ (Σλοβενία). Ο Βούγιοβιτς είναι μέλος της Εθνικής Μαυροβουνίου.
Η δήλωση του Λούκα Βούγιοβιτς: «Ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου στον Ολυμπιακό. Τα εντός έδρας παιχνίδια μας θα είναι συναρπαστικά, αφού οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί. Μόνο υπέροχα πράγματα άκουσα για τον σύλλογο, οπότε η απόφαση μου να έρθω εδώ δεν ήταν δύσκολη. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο.
Ελπίζω, να εκπληρώσω τις προσδοκίες από όλους στην ομάδα, που πιστεύουν σε εμένα και μου έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία. Οι στόχοι μου για τη σεζόν είναι υψηλοί, ελπίζω να αγωνιστούμε στο EHF European Cup και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και ακόμη παραπέρα, όσο πιο μακριά. Ξέρω, ότι αυτό είναι δυνατό, με τέτοιους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ και ειδικά, με τον Ζέλικο Μπάμπιτς στον πάγκο, έναν σπουδαίο προπονητή».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague