
«Ο Εμπαπέ δεν είναι καλός αρχηγός, ας σταματήσει η δικαιολογία με τη σπασμένη μύτη»
Βέλη κατά του Κιλιάν Εμπαπέ για την παρουσία του στο Euro 2024 μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας.
Η Γαλλία είπε αντίο στο Euro 2024 μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία και την ήττα με 2-1 από τους Ίβηρες.
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής για την πορεία των Τρικολόρ στη διοργάνωση με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης να δέχεται σκληρή κριτική από τον Εμάνουελ Πετίτ.
Μιλώντας στο RMC Sport ο παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακό αρχηγό, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται αρκετά η σπασμένη μύτη του ως δικαιολογία για την εικόνα του. «Για μένα δεν είναι καλός αρχηγός με όλα αυτά τα που έχει κάνει από τότε που πήρε το περιβραχιόνιο», ήταν τα λόγια του στην αρχή.
«Επίσης με συγχωρείτε, αλλά όλη αυτή η φασαρία με τη σπασμένη μύτη και τη μάσκα. Δεν μας νοιάζει! Δεν είσαι ο μόνος που παίζεις με σπασμένη μύτη, ούτε ο τελευταίος. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι ότι ισχυρίστηκε πολλά πράγματα για να πάρει το περιβραχιόνιο.
Για μένα δεν είχε τις ηγετικές ικανότητες εντός κι εκτός γηπέδου. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να μιλάει στους συμπαίκτες του», ανέφερε στη συνέχεια.
- Νέα στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ: Δεκάδες αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού κατευθύνονται στην περιοχή
- Ο Αντονέλι κυριάρχησε στο ΣΠΑ κι επέστρεψε στις νίκες (pics, vid)
- Καύσωνας: Πώς θα προστατευθούμε από τη ζέστη – Πού περιμένουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε κλοπή 11.000 ευρώ από εταιρικό όχημα – Ο ρόλος του υπαλλήλου
- Άνα Μεντιέτα: Η γυναίκα που χάραξε το σώμα της στη «Μητέρα Γη»
- Ο Λάρκιν εξήγησε γιατί άφησε την Εφές για λογαριασμό της Φενέρ: «Δεν είχε να κάνει με χρήματα…»
