
Ένταση μεταξύ του πάγκου του ΠΑΟΚ και των Βέλγων οπαδών
Μικρή ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και οπαδούς της Γκενκ.
Μικρή διακοπή είχε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Γκενκ, στο πλαίσιο της προετοιμασία των δύο συλλόγων ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, στον πάγκο της ομάδας του Δικεφάλου του βορρά.
Μερίδα οπαδών των Βέλγων κινήθηκε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και είπε κάποια πράγματα στο επιτελείο των Θεσσαλονικών, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντέδρασε και έτσι προκλήθηκε μια μικρή ένταση.
Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με το συμβάν να θεωρείται λήξαν και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα.
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
