
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό και ο Μπούσλιε
Την ανανέωση του συμβολαίου του Άντρο Μποούσλιε ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Κροάτη αμυντικό να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους
Σπουδαία κίνηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός, εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών τη περασμένη σεζόν που κατέκτησαν το εγχώριο νταμπλ, θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ανδρική ομάδα πόλο των ερυθρόλευκων.
Ο Άντρο Μπούσλιε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.
«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League», ανέφερε ο Άντρο Μπούσλιε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Δεύτερος παίκτης που ανανεώνει σήμερα για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά τον Μάνο Ζερδεβά, ο οποίος επίσης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον πειραϊκό σύλλογο. Δύο πολύ σημαντικές κινήσεις από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.
Η δήλωση του Άντρο Μπούσλιε: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League».
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»

