
Μήτογλου: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας- Απέχουμε 40 λεπτά από τον στόχο»
Στο πολύ καλό επίπεδο πνευματικής προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε ο Ντίνος Μήτογλου, μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας.
Η Ελλάδα έκανε ό,τι ήθελε την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ κατάφερε να επικρατήσει με 96-68 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Προολυμπιακό τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατία, είτε τη Δομινικανή Δημοκρατία.
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στην πολύ καλή πνευματική προετοιμασία της ομάδας, ενώ ανέφερε πως η Εθνική απέχει 40 λεπτά για την επίτευξη του στόχου της.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου:
«Η προετοιμασία και η πνευματική μας ετοιμότητα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και διατηρήσαμε το πλάνο μας. Απέχουμε τώρα 40 λεπτά από τον στόχο μας, τίποτα περισσότερο.
Ο Γιάννης κι ο Ντόντσιτς είναι Top 5 παίκτες στον κόσμο, αλλά όλοι είμαστε εδώ για έναν σκοπό.
Το σπορ είναι ομαδικό, αναγνωρίζουμε φυσικά την αξία τέτοιων παικτών και ξέρουμε πως περισσότερος κόσμος έρχεται να τους δει, αλλά το σημαντικό είναι πως όλοι μας καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο Γιάννης.
Ο Λούκα είναι καταπληκτικός παίκτης, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό».
- Ηράκλειο: Στον ανακριτή ξανά ο 30χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 28χρονης συζύγου του
- Σεξιστικό σχόλιο του Φλορεντίνο Πέρεθ για δημοσιογράφο: «Μια γυναίκα που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο» (vid)
- Τσουκαλάς: Αν η πολιτική αντιπαράθεση πάει στο 2015 ή στο 2019, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ
- Βήμα προς την κοινωνικοποίηση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από Δήμο της Αττικής
- Από Ραφήνα για Νάξο και από Σαντορίνη για Ίο: Πώς ταξιδεύει φέτος ο κόσμος στα ελληνικά νησιά
- Κρήτη: Συνελήφθη Βρετανός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του σε πτήση από Αγγλία
