Στις επαφές που έχει η διοίκηση της Μοντερέι με την ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα αναφέρθηκε ο προπονητής της μεξικάνικης ομάδας, Τάνο Ορτίς, σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Απερτούρα.
Ο τεχνικός της Μοντερέι τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την ΑΕΚ να πει το «ναι» και η ομάδα του να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα.
«Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να έχει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Πινέδα. Μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάνο Ορτίς.
Αναλυτικά όσα είπε για τον Μεξικανό άσο της ΑΕΚ: «Είναι ένα από τα ονόματα που η διοίκηση έβαλε στο τραπέζι. Προφανώς υπάρχουν και άλλα. Η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να τον έχουμε το συντομότερο δυνατό. Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να έχει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Πινέδα. Μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις», τόνισε.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Μοντερέι έχει συμφωνήσει με τον Πινέδα για ένα συμβόλαιο της τάξης των 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η μεξικάνικη ομάδα προσφέρει στην ΑΕΚ 5 εκατ. μαζί με 1,5 εκατ. επιπλέον ως μπόνους ή 20% ποσοστό μεταπώλησης. Μια προσφορά που φαίνεται πως δεν πείθει, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, την ΑΕΚ για να παραχωρήσει τον διεθνή μέσο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,