Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Αίγυπτο στο ΣΕΦ.
Ο κόσμος ανυπομονεί να δει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να βοηθήσει την γαλανόλευκη να κάνει το «δύο στα δύο» στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η «αυλαία» της Α’ φάσης του Προολυμπιακού Τουρνουά θα «πέσει» απόψε το βράδυ (4/7, 21.00) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τους Έλληνες φιλάθλους να δείχνουν άλλη μία φορά την μεγάλη αγάπη τους για την Εθνική ομάδα!
Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση, σήμερα, σημειώθηκε νέο sold out για το παιχνίδι με την Αίγυπτο αυτή τη φορά, στο οποίο οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών” και παράλληλα ώθηση στην Εθνική Oμάδα να φτάσει στη νίκη ενόψει των ημιτελικών που θα διεξαχθούν το Σάββατο (6/7).
Σας ενημερώνουμε ότι οι θύρες του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας» θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των ΑμεΑ φιλάθλων γίνεται από την θύρα 8.
Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.
*Η Ticketmaster είναι ο αποκλειστικός χορηγός στη διάθεση εισιτηρίων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.