
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Όσκαρ Ντα Σίλβα η Μπάγερν Μονάχου (pic)
Παίκτης της Μπάγερν είναι και επισήμως πλέον ο Όσκαρ ντα Σίλβα, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο.
Ο Όσκαρ ντα Σίλβα θα φοράει την φανέλα της Μπάγερν από την νέα σεζόν και επίσημα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό.
Όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα ο Βραζιλιάνος διεθνής φόργουορντ, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και αφήνει την Βαρκελώνη μετά από μόλις δύο σεζόν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».
Την τελευταία διετία ο Ντα Σίλβα φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ πριν αγωνίστηκε και πάλι στην Γερμανία με την φανέλα της Άλμπα Βερολίνου. Την σεζόν 2023/24 είχε 5.4 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο με 38.7% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 3.4 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.
Δείτε την ανάρτηση
Servus, Oscar! We sign a true Bavarian, born and raised in Munich, who last played with @FCBBasket and now prepares for the Olympic Games with the German national team. Get all the info you need ⤵️#FCBB #Rosterupdate presented by @FreelanceDE
— ? Deutscher Meister ? (@FCBBasketball) July 4, 2024
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία


