Στο φως έρχονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.
Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν του θύματος και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες – συνεργασίες.
Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε αντιδικία με επιχειρηματία στην Πάρο, με τον δεύτερο να ισχυρίζεται πως δεν μπορούσε να πουλήσει το ξενοδοχείο του εξαιτίας ενός τοπογραφικού το οποίο είχε ανύπαρκτα κτήρια και έφερε την υπογραφή του 54χρονου, σύμφωνα με τον Alpha.
Ο 54χρονος τοπογράφος φέρεται να βρισκόταν σε αντιδικία με επιχειρηματία που έχει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο
«Ο επιχειρηματίας είχε μια αντιδικία λόγω του τοπογράφου. Ο τοπογράφος είχε δηλώσει ψεύτικα και ανύπαρκτα κτήρια 22.000 τετραγωνικών. Τα ψεύτικα τοπογραφικά φέρουν την υπογραφή του», αναφέρει η πλευρά του ξενοδόχου.
Ψυχικό: Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν στη Μύκονο
Για την υπόθεση μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου στο Mega.
«Η αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει με πληροφορίες αλλά με καταθέσεις. Οι έρευνες εστιάζονται στην Μύκονο γιατί εκεί ήταν η μεγαλύτερή του επαγγελματική δραστηριότητα», είπε.
Επιπλέον αναφορικά με το γεγονός ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το σημείο την προηγούμενη ημέρα, η κ. Δημογλίδου αποκάλυψε ότι κάτοικοι της περιοχής του είχαν κάνει παρατήρηση.
«Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάτοικοι του έκαναν παρατηρήσεις. Την ίδια αμφίεση που ήταν την ημέρα της δολοφονίας φορούσε και την προηγουμένη ημέρα. Προσπαθούμε να συλλέξουμε στοιχεία για το από πού έφυγε για να μπορέσουμε να δούμε την διαδρομή του», εξήγησε η ίδια.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).