
Λουτσέσκου: «Διαφορετικά τα δύο ημίχρονα, μία φρέσκια αρχή για την ομάδα»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε για το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου αλλά και την δουλειά που γίνεται στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο
Ο ΠΑΟΚ ξεκινήσει τη σεζόν με νίκη σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1 στην Ολλανδία χάρη στα γκολ των Σβαμπ και Μουργκ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς με τους Κύπριους μίλησε για το αποτέλεσμα, την εμφάνιση των ασπρόμαυρων αλλά και συνολικά την προετοιμασία.
Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας: «Πηγαίνει όπως όλες, ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, μία φρέσκια αρχή. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε φυσικά αλλά κυρίως πνευματικά».
Για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας: «Δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος είχαμε μία διαφορετική, καλύτερη στάση, στο δεύτερο μέρος δεν είδα όσα στο πρώτο, παρ’ όλα αυτά υπήρχαν τρεις νέοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και ο Αντρέ που έπαιξε μετά από καιρό ως εξτρέμ».
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


