Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του με την Πάφο και ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για όσα είδε από την ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι το «τριφύλλι» θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν.
Όσα είπε ο Αλόνσο:
«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό από εμάς γιατί ξεκινούν σε λίγες ημέρες τις επίσημες υποχρεώσεις τους.
Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε πολύ και αυτό το ματς ήταν ακόμη μια δυνατή προπόνηση.
Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, είδαμε πολλά θετικά πράγματα και είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν».
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ για την 34η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 4.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία για την 34η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από Novasports 3.