
Λαύριο: Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονης
Η 51χρονη εξαφανίστηκε στην περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου
Eξαφανίστηκε τη Δευτέρα 01/07/2024 από την περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου, η Μαρία Κολυβά, 51 ετών.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Κολυβά σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.
Η Μαρία Κολυβά έχει ύψος 1,60 μ., είναι εύσωμη, έχει πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Είναι άγνωστο τι φορούσε, ενώ εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό της, μάρκας Toyota Corolla του 2005, χρώματος ασημί.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Μαλδίβες: Βρέθηκαν οι σοροί των 4 αγνοούμενων Ιταλών δυτών που εγκλωβίστηκαν σε σπήλαιο
- ΚΥΣΕΑ: Μέση Ανατολή, Ανατολική Μεσόγειο, Ιράν στην ατζέντα – «Πράσινο φως» για τις φρεγάτες Bergamini
- Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά την κανονικότητα
- Κικίλιας: Δημοπρατούνται Ψηφιακό Κέντρο Επιχειρήσεων, νέα σκάφη και drones ιπτάμενα, επιφανείας και υποβρύχια
- Το μέλλον του Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς και το NBΑ και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε 10 σκάφη ανοιχτά της Κύπρου – Χάθηκε η επικοινωνία με πολλά ακόμη




