Πρόεδρος Μοντερέι: «Συνεχίζονται οι επαφές για τον Πινέδα» (vid)
Το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Πινέδα παραμένει ενεργό σύμφωνα με τον Τάτο Νοριέγκα, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζονται
Η ΑΕΚ μπορεί να… διαμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Ορμπελίν Πινέδα δεν παραχωρείται, ωστόσο η Μοντερέι συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να αγοράσει τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό της Ένωσης.
Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μοντερέι, Τάτο Νοριέγκα. Ο ισχυρός άνδρας του μεξικανικού συλλόγου αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα, τονίζοντας πως τώρα που αποκλείστηκε το Μεξικό από το Copa America, θα υπάρξουν εξελίξεις.
Για τον 28χρονο άσο των κιτρινόμαυρων επισήμανε ότι οι επαφές συνεχίζονται, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι πάντως πως η Ένωση απέρριψε προ ημερών την πρόταση της Μοντερέι για τον παίκτη της.
«Παραμένει το ενδιαφέρον για τον Πινέδα, όπως και για άλλους παίκτες καθώς προσπαθούμε να πάρουμε τους καλύτερους για να ενισχύσουμε το ρόστερ. Θα δούμε που θα καταλήξουμε, αλλά ναι συνεχίζονται οι επαφές», είπε μεταξύ άλλων ο Νοριέγκα.
Δείτε την ανάρτηση
Después de retrasos y demás, Rayados llegó a Monterrey después de haber disputado dos amistosos ante Pumas en CDMX.
Habló el Tato Noriega y con la eliminación de México de Copa América, ha reactivar operación Orbelín Pineda.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'