Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Πρώτος με άλμα στα 8.42 ο Τεντόγλου
Ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση και ακόμη μία πρωτιά για τον Μίλτο Τεντόγλου.
Την πρώτη θέση κατέλαβε στο άλμα εις μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στον Βόλο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής «πέταξε» στα 8.42μ. κάνοντας… περίπατο στον τελικό, πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι αγωνίστηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 8.08μ., ακολούθησε άλμα στα 8.18μ. και εν συνεχεία είχε επίδοση 8.42μ., σταματώντας τον αγώνα του στις τρεις προσπάθειες.
Δείτε το άλμα που έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου:
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Με Κουτέσα «πέταξε» για την Τουρκία η ΑΕΚ (pics)
- Μπαντόσα ήταν και… πάει: Ο Τσιτσιπάς «συνελήφθη» σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο (vid)
- Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Ελιτζούρ Ράμλα – Ολυμπιακός
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442