Την γλώσσα της αλήθειας επέλεξε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από την Ελβετία.
Ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» έκανε λόγο για μεγάλη απογοήτευση, τόνισε πως ο αντίπαλος άξιζε την πρόκριση και παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν απαράδεκτη σε αυτό το τουρνουά.
Όσα είπε ο Ντοναρούμα:
«Είναι πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο. Ζητάμε συγγνώμη από όλους. Σήμερα απογοητεύσαμε και εκείνοι άξιζαν την πρόκριση, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη.
Το δεύτερο γκολ στην αρχή του δευτέρου μέρους μάς έκοψε τα πόδια και δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Υπήρχε έλλειψη επιθυμίας στο να αντιδράσουμε. Το να δεχθούμε γκολ σε εκείνο το σημείο ήταν απαράδεκτο. Το τουρνουά μας ήταν απαράδεκτο…».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.