ΣΥΡΙΖΑ – Γεροβασίλη: «Δυσάρεστη εξέλιξη» λέει για τις αποχωρήσεις Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα
«Αιφνιδιάζομαι συνεχώς τις τελευταίες μέρες», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη - Τι είπε για τα «μαύρα χρήματα»
«Απόλυτα αιφνιδιασμένη» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη από τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Μιλώντας πριν λίγο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας την είδηση της παραίτησης από τα κομματικά όργανα των τριών στελεχών (Τεμπονέρα, Κοτσακά, Τσιόκα), έκανε λόγο για μια «πολύ δυσάρεστη εξέλιξη».
Στο ίδιο πλαίσιο και στην κουβέντα που έχει ανοίξει για «μαύρα χρήματα» στα κόμματα είπε ότι η ίδια αναμένει «απαντήσεις» από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη όταν επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.
‘Οποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα
«Περιμένω να γυρίσει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα όργανα και να πάρουμε απαντήσεις, καθαρές απαντήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ». Σημείωσε επίσης ότι δεν μπορεί να καλλιεργείται η εικόνα πως όλοι οι πολιτικοί «τα παίρνουν», προσθέτοντας ότι όποιος έχει στοιχεία για παράνομους χρηματισμούς οφείλει να πάει στον εισαγγελέα.
Αναφορικά με τη δήλωση του τομεάρχη Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη πως όλα τα κόμματα έχουν μαύρα χρήματα, εκτίμησε πως ο ναύαρχος ήθελε να πει «κάτι άλλο», απ’ αυτό που τελικά είπε.
Για το κλείσιμο της Αυγής
Σχολιάζοντας το κλείσιμο της Αυγής, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «αιφνίδια απόφαση στο κενό», σημειώνοντας ότι «ο εξορθολογισμός των μέσων του κόμματος θα έπρεπε να συζητηθεί πριν στα όργανα και με τη συμμετοχή των εργαζομένων».
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442