Κικίλιας: «Ανοιχτή παράταξη που δυναμώνει η ΝΔ»
«Πολύ καλά κάνει ο Πρωθυπουργός και συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα» λέει ο Κικίλιας
Σε συνέντευξη του, ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης ανέφερε «Είναι πολύ υγιές να συζητάμε μεταξύ μας, να προτείνονται πράγματα, και να αφουγκράζεται και να ακούει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της παράταξης μας τους βουλευτές, γιατί οι βουλευτές δίνουν μεγάλη μάχη σε όλη την Ελλάδα. Μόνο καλό, θετικό βλέπω σε αυτό»
Μιλώντας στο Mega και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι με δυο πολέμους στην καρδιά της Ευρώπης, ενεργειακή κρίση, πληθωρισμό και τεράστιες πιέσεις στην καθημερινότητα, ο μέσος Έλληνας, η μέση ελληνική οικογένεια και η λαϊκή τάξη πιέζονται οικονομικά, ενώ και άλλα ζητήματα, όπως αυτό της ασφάλειας, αλλά και θέματα προσανατολισμού της παράταξης είναι σωστό να συζητούνται.
«Πολύ καλά κάνει ο Πρωθυπουργός και συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα»
«Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί το κάνει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή αν θα έπρεπε να το κάνει, να συγκαλέσει ή όχι και αν θα πρέπει να μιλήσουν οι βουλευτές. Πολύ καλά κάνει ο Πρωθυπουργός και συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα και πολύ σωστό είναι οι συνάδελφοι και εγώ να μπορούμε να τοποθετηθούμε σε θέματα ιδεολογίας, σε θέματα πολιτικά, στο τι μας κόστισε στις ευρωεκλογές, στο τι πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει, πως πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω η παράταξή μας.
Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα, μια παράταξη ανοιχτή, μια παράταξη η οποία προσπαθεί να δυναμώνει, άντεξε μέσα στα μνημόνια, άντεξε μέσα στην κρίση. Βλέπετε τι γίνεται στα υπόλοιπα κόμματα, είναι υπό διάλυση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Κικίλιας.
Δείτε το βίντεο
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442