Ο Ζακ ΛεΝτέι επιστρέφει στην Αρμάνι Μιλάνο. Μετά από τριετή θητεία στην Παρτιζάν Βελιγραδίου (2021-24), ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μετακομίζει εκ νέου στην Ιταλία, για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Αμερικανός είχε την προηγούμενη σεζόν μέσο όρο 10.2 πόντους και 4.6 ριμπάουντ σε 29 αγώνες της Euroleague με την Παρτιζάν, όπου ήταν ένας από τους… στυλοβάτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Η καριέρα του ΛεΝτέι
Ο 30χρονος άσος πέρασε τη σεζόν 2020-21 στην Αρμάνι με 10.0 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, στην Euroleague, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ιταλίας.
Αφού αγωνίστηκε στο NCAA με το Σάουθ Φλόριντα και το Βιρτζίνια Τεκ και δεν επελέγη στο ντραφτ του NBA για το 2017, ο ΛεΝτέι άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στο Ισραήλ, όπου φόρεσε τη φανέλα της Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα.
Το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, ενώ τη σεζόν 2019-20 μετακόμισε στη Λιθουανία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας, όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο, πριν μεταπηδήσει στην Αρμάνι Μιλάνο.
LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Η όμορφη ιστορία ανάμεσα στους δύο «γίγαντες», με τον σπουδαίο Γουίλτ Τσάμπερλεν να δίνει το κίνητρο που έλειπε από τον Μάρκ Ίτον, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην ιστορία του NBA.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.