Αλεξανδρούπολη: Kαγκελόπορτα έπεσε και τραυμάτισε σοβαρά 4χρονο κοριτσάκι
Το παιδί νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικά τραύματα αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα
Πάνω σε ένα 4χρονο κορίτσι έπεσε καγκελόπορτα σπιτιού που νοίκιασαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb οι γονείς του για ολιγοήμερες διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα.
Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν σοκαρισμένοι και έντρομοι οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω του Airbnb, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος όπως οι ίδιοι είπαν.
Η κατάσταση του αυτή την στιγμή δεν είναι σοβαρή και γι’ αυτό οι γονείς ζήτησαν να υπογράψουν ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψουν στην χώρα τους και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα ή το αργότερο αύριο.
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες

