Τριάρα η Ουρουγουάη (3-1) – Στο ρελαντί οι ΗΠΑ (2-0)
Με το… δεξί μπήκαν στο Κόπα Αμέρικα η Ουρουγουάη και οι ΗΠΑ, καθώς επικράτησαν με σκορ 3-1 και 2-0 επί των Παναμά και Βολιβίας αντίστοιχα
Νικηφόρα ξεκίνησαν το Κόπα Αμέρικα 2024 στις ΗΠΑ οι διοργανωτές Αμερικάνοι και η Ουρουγουάη, καθώς πέτυχαν εύκολες νίκες στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.
Οι ΗΠΑ επικράτησαν με σκορ 2-0 της Βολιβίας μπροστά σε 80.000 κόσμο στο Τέξας, χάρη στα γκολ των Κρίστιαν Πούλισικ στο 3′ και Μπαλόγκουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Εύκολη πρεμιέρα και για την Ουρουγουάη, η οποία νίκησε με 3-1 τον Παναμά. Ο Αραούχο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 16ο λεπτό, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, Νούνιες και Βίνια στο 85ο και 91ο λεπτό «καθάρισαν» το ματς με τα γκολ τους, με τον Μουρίγιο να μειώνει στο τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις.
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442