
Κουμουνδούρου για Σπίρτζη: Προκαλεί συνειδητά, ελπίζουμε τουλάχιστον να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ
Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας. Καυστική απάντηση από στελέχη της Κουμουνδούρου
Σε σκληρό τόνο απάντησαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Σπίρτζη.
Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε -σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»- στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας.
«Συνειδητά προκαλεί για να εξασφαλίζει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που (πιστεύει ότι) του αναλογούν»
«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του και ο τρόπος που απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία. Ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέα πολιτική, νέα πρακτική με το όλον ΣΥΡΙΖΑ και με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε ότι σε ενδεχόμενη κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε «αυτονόητα» τον Αλέξη Τσίπρα έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».
Κουμουνδούρου: Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Στελέχη της Κουμουνδούρου απαντώντας στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, τόνισαν δηκτικά πως «ο δεν πρόκειται να σχολιάσει τις δηλώσεις κάποιου, ο οποίος συνειδητά προκαλεί για να εξασφαλίζει, επί καθημερινής βάσης, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που (πιστεύει ότι) του αναλογούν…».
Καταληκτικά τα ίδια στελέχη σχολίασαν καυστικά πως «θέλουμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου».
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα
- Πράκτορες της CIA ήταν οι δύο Αμερικανοί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο Μεξικό – Δρούσαν κατά των καρτέλ
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
