Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπίρτζης: «Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν αποτελεί εναλλακτικό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης»

Σπίρτζης: «Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν αποτελεί εναλλακτικό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης»

Τόνισε ότι πρέπει να συγκροτηθεί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, με προγραμματική σύγκλιση των κομμάτων του προοδευτικού κέντρου

Για την ανυπαρξία εναλλακτικού προοδευτικού πόλου διακυβέρνησης έκανε λόγο σήμερα ο Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι πρέπει «να συγκροτηθεί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, με προγραμματική σύγκλιση των κομμάτων του προοδευτικού κέντρου».

Είπε ότι ο Τσίπρας είναι ηγέτης που θα μπορούσε να ενώσει τον προοδευτικό χώρο διευκρινίζοντας ότι δεν στέκεται σε πρόσωπα – «Υπάρχουν κι άλλα»

«Δηλαδή, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όποιος άλλος» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο κ. Σπίρτζης, σχολιάζοντας τη χθεσινή δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ, είπε ότι δεν πρέπει «να είμαστε στη λογική του πότε θα πέσει η Νέα Δημοκρατία σαν ώριμο φρούτο» και ότι «με την πολιτική κατάσταση που έχουμε σήμερα δεν υπάρχει κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης που να αποτελεί τον εναλλακτικό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέχεια, τόνισε ότι μεταξύ άλλων ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ηγέτης ο οποίος θα μπορούσε να ενώσει τον προοδευτικό χώρο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κατά τη γνώμη μου ένα πρόσωπο που θα μπορεί να ενώσει. Δεν στέκομαι στα πρόσωπα. Αυτό θα το συμφωνήσουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει σε διακριτές θέσεις, που έχουν υπηρετήσει ως πρωθυπουργοί και πρόεδροι κομμάτων του προοδευτικού κόσμου που μπορούν να εγγυηθούν μια τέτοια πρόταση» τόνισε.

Ερωτηθείς, τέλος, αν ο κ. Κασσελάκης δίνει προοπτική εξουσίας, ο κ. Σπίρτζης απάντησε πως «με αυτά τα ποσοστά και με την πολιτική κατάσταση που έχουμε σήμερα, δεν υπάρχει κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης που μπορεί να αποτελεί τον εναλλακτικό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024