
«Η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον Κουλιεράκη» (pic)
Σύμφωνα με τους Γερμανούς, μετά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.
Συνεχίζεται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τους Γερμανούς να βάζουν στο «κόλπο» για την απόκτησή του και την Στουτγκάρδη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «FrankfurterRundschau», το οποίο μάλιστα στο ρεπορτάζ του επικαλείται πηγές από το «Kicker», η Στουτγκάρδη παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.
Στο ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται και το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον νεαρό σέντερ μπακ του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φαίνεται πως έχει… πέραση στη Γερμανία.
Ένας γερμανικός… εμφύλιος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με την Στουτγκάρδη, ωστόσο, να έχει το πλεονέκτημα της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, γεγονός που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή. Οι «Σουηβοί» μάλιστα έχουν τεράστιο πρόβλημα στην αμυντική τους γραμμή, μετά την αποχώρηση του Ίτο για την Μπάγερν Μονάχου και την επικείμενη μεταγραφή του Άντον στην Ντόρτμουντ, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών στόχων της Στουτγκάρδης, σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Κουλιεράκη:
Der VfB Stuttgart zeigt offenbar Interesse an einem Verteidiger, den auch Eintracht Frankfurt im Visier hat. Kommt es zum Transfer-Duell? https://t.co/BKgXhScOLl
— FrankfurterRundschau (@fr) June 22, 2024
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια



