Στόχος επετεύχθη για την Εσπανιόλ, η οποία πήρε την άνοδο και επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος της νέας σεζόν.
Η ομάδα του Μανόλο Γκονζάλες, έκανε την ανατροπή απέναντι στην Οβιέδο, από την οποία έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, κερδίζοντας την στον επαναληπτικό με 2-0.
Χρυσός σκόρερ της ήταν ο Χάβι Πουάδο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44′ και 45+2′.
— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) June 23, 2024
«Έκρηξη» συναισθημάτων από τους φίλους της Εσπανιόλ:
Otra mala noticia para el separatismo: el Espanyol acaba de ascender a Primera División.
Un club despreciado por el establishment català, ninguneado por TV3 y al que, como a los constitucionalistas y a los castellanohablantes, se le niega su catalanidad.pic.twitter.com/mC2ZJ36ZIf
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.