Ο Κέβιν Πάντερ πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο Αμερικανός combo guard μίλησε για αυτή του την απόφαση, αναφέροντας πως ήταν ώρα για αλλαγή στην καριέρα του μετά από τρία χρόνια στο Βελιγράδι.
Οι δηλώσεις του Πάντερ
«Δεν ήταν εύκολο, αλλά και δεν μπορούσε να συγκριθεί με το περσινό καλοκαίρι που ήταν πλήρης τρέλα. Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα μετά από τρεις αξέχαστες σεζόν στο Βελιγράδι. Νιώθω καλά ως νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία. Περιμένω πολλά ωραία πράγματα», ανέφερε και συνέχισε:
«Το να έρθω στην Παρτιζάν τη στιγμή που έπαιζε στο Eurocup είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου. Θυμάμαι πόσο τρελό με νόμιζαν, που ήρθα στην Παρτιζάν για λεφτά ή δεν ξέρω καν τι, αλλά κοίτα σήμερα. Η Παρτιζάν είναι ένας σύλλογος της Ευρωλίγκας που όλοι μιλούν. Δεν νομίζω ότι είναι εξαιτίας μου, για να μην με παρεξηγήσει κανείς, αλλά είναι απλώς μια ένδειξη ότι δεν έκανα λάθος που ήρθα και πέρασα τρεις σεζόν που δεν θα ξεχάσω ποτέ».
Ο Πάντερ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
«Τον αγαπώ. Έχω τον απόλυτο σεβασμό. Μπορεί να μην συμφωνούσαμε σε κάθε περίπτωση, αλλά πάντα κυριαρχούσε ο μεγάλος σεβασμός. Μαλώναμε ο ένας τον άλλον, αλλά μετά αγκαλιαζόμασταν, φιλιόμασταν και καταλαβαίναμε τι θέλουμε ο ένας από τον άλλο και το εφαρμόζαμε στο παρκέ. Επαναλαμβάνω, με βοήθησε πάρα πολύ αυτές τις τρεις σεζόν».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.