Ο έμπειρος Σέρβος φόργουορντ μετά από μια σημαντική θητεία στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στην ομάδα που απογείωσε την καριέρα του και θα είναι και πάλι κάτοικος Βελιγραδίου, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.
Νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει ότι ο 33χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στους μπλαουγκράνα, με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου να ανακοινώνουν την απόκτησή του.
Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Κάλινιτς στον Ερυθρό Αστέρα, αφού κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, τόσο τη σεζόν 2014/15, όσο και το 2021/22, ενώ τώρα θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Φέτος είχε 7.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο στη Euroleague, ενώ σούταρε με 40.6% τρίποντα, δίνοντας λύσεις στους Καταλανούς στον τομέα αυτό.
КК Црвена звезда Меридианбет са поносом обавештава јавност да се освајач две трипле круне са Црвеном звездом, Никола Калинић вратио кући!
Η Ρεάλ σχεδιάζει την επιστροφή των μουσικών εκδηλώσεων από τον Ιανουάριο του 2027, όπως αυτή του Αντρέα Μποτσέλι, μετά την κρίση θορύβου και τις αντιδράσεις των κατοίκων γύρω από το Μπερναμπέου.
Παρακολουθήστε βίντεο από την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ ενόψει του ισπανικού «εμφυλίου» με τη Βαλένθια στον μεγάλο, δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague (22/5, 21:00).