
Στις 26 Ιουνίου η εκλογή του νέου προέδρου της Super League
Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε πως την επόμενη Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για τον νέο πρόεδρο της Super League.
Την ερχόμενη Τετάρτη (26/6) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και αναπληρωτή προέδρου στη Σούπερ Λίγκα, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συνεταιρισμού στη σημερινή συνεδρίασή του.
Σε άλλες αποφάσεις, εγκρίθηκε η εγγραφή των νέων μελών (Λεβαδειακός, Καλλιθέα) και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. για τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
Ακόμα, εγκρίθηκε η σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2024-25 και 2025-26, εγκρίθηκε ο κανονισμός Παρατηρητών αγωνιστικής περιόδου 2024-25 κι επικυρώθηκε η βαθμολογία των πρωταθλημάτων υποδομής K19, Κ17 και Κ15.
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live
- Νεκρή νεαρή γυναίκα στην Άνω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ
- «Νευρίασαν που δεν ήμουν γυμνή»: Η Λίνα Χίντι για το τοξικό κοινό του Game of Thrones



