
Στις 26 Ιουνίου η εκλογή του νέου προέδρου της Super League
Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε πως την επόμενη Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για τον νέο πρόεδρο της Super League.
Την ερχόμενη Τετάρτη (26/6) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και αναπληρωτή προέδρου στη Σούπερ Λίγκα, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συνεταιρισμού στη σημερινή συνεδρίασή του.
Σε άλλες αποφάσεις, εγκρίθηκε η εγγραφή των νέων μελών (Λεβαδειακός, Καλλιθέα) και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. για τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
Ακόμα, εγκρίθηκε η σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2024-25 και 2025-26, εγκρίθηκε ο κανονισμός Παρατηρητών αγωνιστικής περιόδου 2024-25 κι επικυρώθηκε η βαθμολογία των πρωταθλημάτων υποδομής K19, Κ17 και Κ15.
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης

