«Εκτελεί» από κοντά ο Κέιν και 1-0 η Αγγλία (vid)
Από γύρισμα του Γουόκερ και κόντρες στην άμυνα της Δανίας, η μπάλα έφτασε στον Κέιν που από κοντά έκανε το 1-0 στο 18′.
Από νωρίς πήρε το προβάδισμα κόντρα στη Δανία η Αγγλία με σκόρερ τον Χάρι Κέιν.
Ήταν το 18ο λεπτό όταν ο Γουόκερ πήρε τη μονομαχία από τον Κρίστιανσεν που μπήκε στην φάση σαν… υπνωτισμένος, έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής και μετά από κόντρες ο Κέιν έγινε αποδέκτης της μπάλας για να πλασάρει για το 1-0.
Με αυτό το γκολ ο φορ της Μπάγερν έφτασε τα πέντε σε τελική φάση Euro και ανέβηκε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας για την Αγγλία. Πρώτος είναι ο Άλαν Σίρερ με επτά και δεύτερος ο Γουέιν Ρούνεϊ με πέντε γκολ.
Δείτε το γκολ:
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442