Τον πρώτο προπονητή στην ιστορία της ανακοίνωσε η νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι που έρχεται να μπει δυνατά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Και το όνομα αυτού; Γιούριτσα Γκόλεματς. Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εφάρμοσε το Plan B της.
Ο άλλοτε παίκτης του Πανελληνίου, του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού Ρόδου ανέλαβε και επίσημα τον πάγκο της ομάδας από το Ντουμπάι.
Ο 47χρονο Σλοβένος προπονητής έχει την προαπαιτούμενη εμπειρία στους πάγκους, καθώς έχει περάσει μια τριετία από το τιμόνι της Τσεντεβίτα Ολίμπια που αγωνιζόταν στο Eurocup, διοργάνωση δηλαδή που θα αγωνιστεί και η νυν ομάδα του.
Η περασμένη σεζόν τον βρήκε στο Ισραήλ και στον πάγκο της Χάποελ Εϊλάτ. Από εκεί έφυγε και λόγο της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.