Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβαθμίστηκε το ΣΕΦ ενόψει Προολυμπιακού (pics)

Αναβαθμίστηκε το ΣΕΦ ενόψει Προολυμπιακού (pics)

Το ΣΕΦ άλλαξε εικόνα και είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς Προολυμπιακού Τουρνουά (2-7/7) και το ΣΕΦ άλλαξε πρόσωπο ενόψει αυτής της διοργάνωσης και όχι μόνο.

Σημαντικές αλλαγές στο φαληρικό γήπεδο ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Όπως ανακοινώθηκε, έγινε αντικατάσταση των Scoreboards της κεντρικής αρένας, δημιουργήθηκαν νέα αποδυτήρια, ενώ πραγματοποιήθηκε ανανέωση των κοινόχρηστων χώρων του σταδίου.

Η ανακοίνωση του ΣΕΦ:

«Σειρά από σημαντικές βελτιωτικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών του, αλλά και της ενίσχυσης της εμπειρίας των επισκεπτών και των αθλητών.

Εργασίες και παρεμβάσεις συνολικού ύψους 500.000€, που πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα την ποιότητα, την περιβαλλοντική ευαισθησία και την ετοιμότητα για την φιλοξενία διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, με αξιοποίηση πόρων της αύξησης κατά 60,61% της τακτικής επιχορήγησης, που υλοποιήθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Υπενθυμίζεται ότι από 1/1/2024 και κάθε χρόνο πλέον το ΣΕΦ επιχορηγείται από το Υπουργείο με επιπλέον 2 εκατ. ευρώ και η τακτική του επιχορήγηση ανέρχεται στα 5,3 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται, επιπλέον, ότι διατίθεται και 1,5 εκατομμύριο ευρώ -στον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη- για την τοποθέτηση νέας ψυκτικής μονάδας στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

Οι άμεσες ανάγκες, ωστόσο, σε ότι αφορά στο κομμάτι του κλιματισμού, αντιμετωπίστηκαν από τη διοίκηση του ΣΕΦ με την προσωρινή προμήθεια κλιματιστικών μονάδων, ώστε οι αγώνες της Εθνικής ομάδας να διεξαχθούν απρόσκοπτα, τόσο στο τουρνουά «Ακρόπολις» όσο και στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού, στο Προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι βελτιωτικές εργασίες που ολοκληρώθηκαν, περιλαμβάνουν:

  1. Αντικατάσταση των Scoreboard της Κεντρικής Αρένας

Στην κεντρική αρένα του Σταδίου εγκαταστάθηκαν δύο νέα, υπερσύγχρονα, Scoreboard, τα οποία προσφέρουν βελτιωμένη οπτική εμπειρία και, παράλληλα παρέχουν πληρέστερη και σαφέστερη ενημέρωση κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αυτή η αναβάθμιση θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της αθλητικής εμπειρίας και της αλληλεπίδρασης με το κοινό.

  1. Νέα Αποδυτήρια

Δημιουργήθηκαν δύο νέα αποδυτήρια για τους αθλητές και ισάριθμα για τους διαιτητές, σχεδιασμένα με υψηλές προδιαγραφές και φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα νέα αποδυτήρια είναι εξοπλισμένα με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και κατασκευασμένα από υλικά που ελαχιστοποιούν το οικολογικό αποτύπωμα.

Με την προσθήκη αυτών των τεσσάρων νέων αποδυτηρίων, το ΣΕΦ μπορεί πλέον να διοργανώνει ευρωπαϊκά και παγκόσμια τουρνουά, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά τις χρήσεις του Σταδίου.

  1. Ανανέωση Κοινόχρηστων Χώρων

Έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένες εργασίες βαφής σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Σταδίου, προσδίδοντας έναν πιο φιλόξενο και ανανεωμένο χαρακτήρα. Η αισθητική αναβάθμιση συμβάλλει στη δημιουργία μιας ευχάριστης και θετικής ατμόσφαιρας για τους αθλητές, τους διαιτητές και τους επισκέπτες.

Το ΣΕΦ είναι έτοιμο πλέον για να φιλοξενήσει και πάλι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενισχύοντας την προβολή της χώρας σε διεθνές επίπεδο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024