Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τις κούπες του Europa Conference League και Youth League να βρίσκονται σήμερα στην Χίο.
Μετά την Αίγινα και την Κρήτη, τα δύο τρόπαια «ταξίδεψαν» στο Αιγαίο, με την Χίο να είναι ο πρώτος προορισμός τους, αφού τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν σε Μυτιλήνη και Σάμο.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Τρίτη (18/6) στο σημείο που είχαν στηθεί οι δύο ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού και έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο.
Μοναδικές στιγμές, με τους φίλους του Ολυμπιακού να απαθανατίζονται δίπλα στα τρόπαια του Europa Conference League και Youth League.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο με τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.
Όσον αφορά στους επόμενους σταθμούς της «ερυθρόλευκης» περιοδείας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου τα τρόπαια θα βρίσκονται στη Μυτιλήνη και το Σάββατο 22 Ιουνίου στη Σάμο.
Είναι δεδομένο ότι όπως και στην Χίο, έτσι και στα δύο επόμενα νησιά, ο κόσμος θα κατακλύσει τα σημεία που θα βρίσκονται τα τρόπαια και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα στις δύο ιστορικές κούπες του Ολυμπιακού.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.