Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγόρευση συγκέντρωσης έξω από το Ωδείο Αθηνών για το συνέδριο του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα

Απαγόρευση συγκέντρωσης έξω από το Ωδείο Αθηνών για το συνέδριο του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα

Η απαγόρευση θα ισχύει και τις δύο ημέρες του συνεδρίου, Δευτέρα και Τρίτη, στην περιοχή γύρω από το Ωδείο Αθηνών

Την απαγόρευση συγκέντρωσης αύριο το απόγευμα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών» έξω από το Ωδείο Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία.

Η συγκέντρωση έχει εξαγγελθεί από τα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων» για τις 16.30.

Η απαγόρευση συγκεντρώσεων αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας και ισχύει από τις 6 το πρωί της Δευτέρας (17/6) μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης (19/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών,  απαγορεύεται η πραγματοποίηση συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», γιά την 17-6-2024 και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών (Β. Γεωργίου Β’ αρ. 17-19), όπου θα πραγματοποιηθεί Διεθνές Συνέδριο, καθώς  και κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από  την 06:00’ ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00’ ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνστατντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινοφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

Διεθνής Διάσκεψη

Το διήμερο συνέδριο συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ». Πρόκειται για τη Διεθνή Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από τον διεθνή, τον ευρωπαϊκό, τον Βαλκανικό χώρο και την ευρύτερη περιοχή, Πρωθυπουργοί, πρώην Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και Υπουργοί, Ευρωπαίοι Επίτροποι, ακαδημαϊκοί, διακεκριμένοι επιστήμονες, Διευθυντές Ινστιτούτων κ.α.

Sports in

Και θα στο ξεπληρώσει η ιστορία…

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μένει στο λιμάνι του και βάζει πλώρη για νέα θρυλικά κατορθώματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024