Αγιος Δημήτριος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου που έπεσε στις γραμμές του μετρό
Ατομο έπεσε στις γραμμές του μετρό στον σταθμό Αγίου Δημητρίου και εγκλωβίστηκε κάτω από διερχόμενο συρμό.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου που έπεσε στις ράγες του μετρό στον σταθμό Αγίου Δημητρίου (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Στο σημείο επιχειρεί δύναμη της πυροσβεστικής
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εγκλωβιστεί κάτω από τον συρμό και γίνονται προσπάθειες για την ανάσυρσή του.
Στο σημείο επιχειρεί δύναμη της πυροσβεστικής, αποτελούμενη από 10 πυροσβέστες και 3 οχήματα.
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού άνδρα από τις γραμμές του μετρό στο σταθμό Αγίου Δημητρίου. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 15, 2024
Βαριά τραυματισμένος
Οι πληροφορίες, μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο για βαριά τραυματισμένο άτομο, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του περιστατικού, το οποίο συνέβη στις 6:00 σήμερα Σάββατο.
- Να αποφύγει την… σκούπα θέλει ο Ιτούδης
- Σάρον Στόουν: Φωτογραφίζεται ανέμελη με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 68 της
- Ο Βαλαντσιούνας, η πρόταση της Ζαλγκίρις και οι πιθανότητες για επιστροφή στη Euroleague
- Μωβ μέδουσες: Γιατί έχει αυξηθεί η παρουσία τους στις ελληνικές θάλασσες – Σχέδιο με πλωτά πλέγματα σε παραλίες της Εύβοιας
- «Δεν είναι ύποπτος φυγής ο 89χρονος» – Αιχμές από τον δικηγόρο του για την ποινική μεταχείρισή του
- NBA: Μυθικός Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε τους Λέικερς στους ημιτελικούς της Δύσης – Δύο Game 7 στην Ανατολή (vids)
- Διάκριση των εξουσιών;
- ΕΕ: Χάσμα αμοιβών ανδρών και γυναικών – Η απαίτηση των εργοδοτών για απορρύθμιση απειλεί ό,τι έχουμε πετύχει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-128x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)
























































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442