G7: Αποπροσανατολισμένος ξανά ο Τζο Μπάιντεν – Τον βοήθησε η Μελόνι
Η νέα άβολη στιγμή του Αμερικανού προέδρου καταγράφηκε σε βίντεο.
Οι ατυχείς στιγμές δεν σταματούν για τον Τζο Μπάιντεν, που κατεγράφη σε άλλη μία στιγμή σύγχυσης, αυτή τη φορά, στη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο της Συνόδου της G7, στην Ιταλία.
Η νέα άβολη στιγμή του Αμερικανού προέδρου καταγράφηκε σε βίντεο.
Η οδήγησε τον Μπάιντεν πίσω στους υπόλοιπους ηγέτες
Ο Τζο Μπάιντεν, παρακολούθησε μαζί με άλλους ηγέτες επίδειξη πτώσης με αλεξίπτωτο. Όταν τελείωσε άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο όπου θα λαμβανόταν η φωτογραφία των ηγετών. Κάτι που παρατήρησε η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, η οποία χωρίς να χάσει χρόνο, πήγε προς το μέρος του 81χρονου προέδρου και πιάνοντάς τον από το χέρι, τον οδήγησε πίσω στους υπόλοιπους ηγέτες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου εμφανίζεται δημόσια να είναι αποπροσανατολισμένος.
Δείτε το βίντεο
Η τριήμερη Σύνοδος Κορυφής των G7 στην Απουλία της Ιταλίας θα ολοκληρωθεί αύριο 15 Ιουνίου. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η παροχή επιπλέον οικονομικής βοήθειας της Δύσης στην Ουκρανία, αλλά και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι διαπραγματευτές της G7 κατέληξαν σε μια προκαταρκτική συμφωνία για δάνειο συνολικού ύψους 50 δισ. δολαρίων προς την Ουκρανία, το οποίο αντλείται από ρωσικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία που είναι παγωμένα σε δυτικές χώρες, δήλωσαν δύο άτομα που συμμετέχουν στις συνομιλίες.
- Συνταγή: Σπιτική κερασόπιτα
- Συντριβή εκπαιδευτικού στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ταϊβάν – Δύο νεκροί
- ΕΛΑΣ: Άρχισε η ανασύνθεση – Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει διέξοδο – Χωρίς ΚΟ η Νέα Αριστερά – Το ΠΑΣΟΚ πιέζεται
- Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό με 34άρια – Πού αναμένονται απογευματινές μπόρες
- Το ταχίνι κάνει καλό και στην καρδιά;
- Πανελλαδικές 2026: Στα Μαθηματικά διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
- Τζάνετ Τζάκσον: Ετοιμάζεται για τη συναυλία της στο Heritage Live Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Σχέση: 12 «παγίδες» που κάνουν τη ζήλια να αγγίζει το κόκκινο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442