Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να… οπλιστούν, για μία ακόμη φορά, όσοι οδηγοί βρίσκονται ή θα βρεθούν την επόμενη ώρα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, καθώς η κίνηση είναι στο «κόκκινο».
Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με αρκετά αργό ρυθμό, με τους οδηγούς να χρειάζονται αρκετά λεπτά για να διανύσουν αποστάσεις μερικών μέτρων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Πλέον, η κίνηση στην άνοδο ξεκινά από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και φτάνει μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με την Αττική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).