
Έντονη φημολογία στο Μεξικό: «Νέο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Αντούνα»
Φήμες που προκύπτουν από το Μεξικό, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τον Ουριέλ Αντούνα.
Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο στην θέση του προπονητή από τον Παναθηναϊκό, όπως είναι λογικό θα αναθερμάνει διάφορα σενάρια, όσον αφορά την μεταγραφική αγορά του Μεξικού, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά.
Ο λόγος αυτή την φορά έγινε για τον Ουριέλ Αντούνα. Ο Μεξικανός εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ βρέθηκε και άλλες φορές στο στόχαστρο των «πρασίνων» κατά το παρελθόν, αλλά δεν τότε προχώρησε η υπόθεση υπογραφής του στο τριφύλλι.
Τι αναφέρουν στο Μεξικό
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντριάν Εσπάρτσα Οτέο του TUDN, υπήρξε νέα προσέγγιση του Παναθηναϊκού για τον 26χρονο άσο.
Ωστόσο, φέρεται η κρούση του «τριφυλλιού» να είναι μακριά από τις απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ. Ο Αντούνα δεσμεύμεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025 με την ομάδα, ενώ φέτος κατέγραψε 37 συμμετοχές, όπου πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε και 6 ασίστ.
- «Ο θάνατος του Βαλυράκη προήλθε από χτυπήματα» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Καλόγρηας
- «Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες» για την Ελένη Αυλωνίτου που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στη Μερσίνη με τέσσερις νεκρούς
- Γενεύη: Επιβλητική νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (2-0)
- «Η γη της ελιάς» – Όσα θα δούμε στο νέο συνταρακτικό επεισόδιο
- Έμπολα: Τουλάχιστον 100 νεκροί στο Κονγκό – Έξι Αμερικανοί έχουν εκτεθεί στον ιό

