Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την περιοδεία των τροπαίων του Europa Conference League και του Youth League. Μετά την Αίγινα, επόμενος σταθμός είναι η Κρήτη, όπου οι ευρωκούπες των Πειραιωτών θα παραμείνουν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (15/6).
«Τρέλα» για τις δύο ευρωκούπες του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να φωτογραφίζεται με τα δύο τρόπαια.
Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) στο εμβληματικό παλιό λιμάνι των Χανίων για να φωτογραφηθούν με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των ερυθρολεύκων. Οι ενθουσιασμένοι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων, αλλά και παιδιά των σχολών της ομάδας στα Χανιά, δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και τραγούδησαν συνθήματα κρατώντας σημαίες και κασκόλ. Φωτογραφήθηκαν δίπλα στις κούπες του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, με φόντο τον Φάρο. Η διαδικασία συνεχίζεται έως αργά το βράδυ. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πλήθος κόσμου συρρέει στο παλιό λιμάνι για να δει από κοντά τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού.
Στον ίδιο χώρο όπου υπήρχαν τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού σχημάτισαν ουρές για να προμηθευτούν την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του Ολυμπιακού στην Κρήτη:
Πέμπτη 13/6 Ρέθυμνο, Μαρίνα Ρεθύμνου Παρασκευή 14/6 Ηράκλειο, Λιμάνι Ηρακλείου Σάββατο 15/6 Άγιος Νικόλαος, Λίμνη Αγίου Νικολάου
Δείτε φωτογραφίες από τις κούπες του Ολυμπιακού στο λιμάνι των Χανίων:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.